Ник Системс

Поръчка и доствка


УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧКА, ИЗРАБОТКА И ДОСТАВКА 


1. Условия: - Уважаеми клиенти, Благодарим Ви за доверието и проявения интерес към предлаганите от нас продукти! Уверяваме Ви, че ще продължим да работим по подобряване на продуктовата ни гама и обслужването, така че всеки от Вас да остане удовлетворен! Държим да разберем Вашето мнение, предпочитания и да намерим най - удобния за Вас начин на доставка.

Настоящите "Условия за ползване" уреждат взаимоотношенията между „НИК СИСТЕМС“ ЕООД от една страна, и от друга- потребителите на електронни (интернет) страници и услуги. С поръчката на всеки един продукт, разположен на страницата ‘’ www.niksistems.com” (наричана за краткост сайт) потребителите се съгласяват, изцяло приемат и се задължават да спазват тези " Условия за ползване ".

Интернет страницата www.niksistems.com  е част от „НИК СИСТЕМС“ ЕООД, дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България.


2. Връзка: - можете да направите поръчка или запитване на място в нашият офис, на посочените телефони в рамките на работният ден от понеделник до петък от 09.00 до 17.00 часа и на имейл 24 часа в денонощието. Те ще бъдат обработени в работно време. Задължително посочвайте две имена, адрес и телефон за връзка с вас.


3. Минималната сума за поръчка без да са включени разходите за доставка- 15.00 лв. с ДДС


4. Доставка: - при закупуване на някой от нашите артикули, те ще пътуват към Вас с някой от нашите партньори на преференциални цени за доставка с приложена - от 20 до 50% ОТСТЪПКА от цената на куриерската услуга. Пратките пътуват за сметка на клиента, като сумата за доставка не е включена в цената на артикулите. Тя се заплаща на куриера при получаването на пратката - в брой.

Доставките се извършват от куриерска фирма Еконт  до посочен от Потребителя, адрес или до офис на куриерската фирма в съответния град. Пратката е застрахована. Доставка се прави само след потвърждение от страна на клиента.

Всички поръчки направени през нашият сайт няма да бъдат изпрате без да сме се свързали по телефона с клиента за потвърждение!

Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.00 часа.

Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.

За Доставка с Куриерска Фирма са ни нужни:

Телефонен номер

Две имена

Град и адрес за доставка

И какво желаете да Ви изпратим!5. Срокове: - за стоки на склад срокът за доставка е от 1 до 5 дни, за всяка направена поръчка за изработка срокът се доуточнява от наш служител.


6. Плащане: - заплащането може да се извърши в наш офис, по банков път, наложен платеж или паричен превод по куриерска фирма.


7. Цени: - цените които са посочени са за един брой, с включено ДДС и Не включва цената за доставката. Стоки с нулева цена се предлагат единствено за търговци на едро, цените биват отключени след регистрация и създаване на Профил на търговеца и удобрение от наша страна!


8. Авансово плащане: - авансовото плащане се изисква в случаи когато продуктът се доставя по заявка, когато се изработва по поръчка или в друг случаи, в размер на 60% първоначално и 40% доплащане при получаване на продукта. При направен аванс сумата не се връща!


9. Защита: - всяка информация във връзка с Вас и Вашите лични данни предоставена ни от потребителя или земеделския производител ще бъде използвана единствено за изпълнение на поръчката и за подобряване на услугата. Изпратената от Вас информация НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯ на трети лица. Предоставената информация, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни като нейното предоставяне от страна на потребителя е напълно доброволно.


10. Връщане: - Разходите по връщане на стоки са за сметка на КУПУВАЧА! При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки. Можете да върнете закупена стока в рамките на 14 дни от датата на закупуване като се спазят следните изисквания: - Запазен етикет и оригинална опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския му вид - Запазен оригинален документ за продажба. Свържете се с нас по имейл (niksistems@abv.bg и опишете причината за връщане на стоката, дали желаете да бъде заменена с друг различен артикул или желаете да ви бъде възстановена сумата. Сума се възстановява само по банков път. В рамките  на настоящият месец.

Всички пратки с куриер се застраховат, затова в случай на повреда при транспортиране, куриерската фирма е длъжна да заплати щетите.


11. Отказ на поръчка: - Съгласно Закона за защита на потребителите, чл.55. ал.2. т.3, правото на връщане на стока не се прилага, когато тя е изработена по поръчка и доставена съобразно изискванията на потребителя, както и само доставена стока по поръчка на потребителя.


12. Гаранция: - за продуктите в гаранция: Срокът започва да тече от датата на закупуването им, и е валиден според условията на всеки продукт. Гаранцията се отнася за дефекти, възникнали в процеса на нормална експлоатация в гаранционният период. Производителят, доставчикът, ПРОДАВАЧЪТ и представяните от него технически лица не могат да бъдат отговорни за пропуснати ползи или последвали загуби, вследствие на дефекта на стоката и престоя поради рекламацията. Консумативи, части и елементи с ограничен срок на живот или годност, като батерии , лампи и други бързоизносващи се части и елементи не подлежат на на гаранционно обслужване.Ако при диагностиката на оборудването се установи, че тя е изправна и отговаря на техническата си спецификация, или дефекта е негаранционен, сервизът може да таксува КУПУВАЧА съобразно извършената услуга по установения ценоразпис за негаранционно обслужване.При оборудване което не надвишава размерите 2м х 2м х 2м и тегло 500 кг, ремонта и сервизната дейност се извършват във фирмата производител. Разходите по доставка на продукти в гаранция са изцяло за сметка на КУПУВАЧА.

УСЛОВИЯ ПРИ КОИТО НЕ СЕ УДОВЛЕТВОРЯВА РЕКЛАМАЦИЯТА Гаранционо обслужване може да бъде отказано от ПРОДАВАЧА в следните случаи: При несъответствие между данните в документите и самата стока или опит за подправяне на гаранционната карта, фактура, фабричния номер или лепенката на стоката. Когато е правен опит за ремонт, (де) монтаж, модификация, адаптация от КУПУВАЧА или неупълномощени от ПРОДАВАЧА частни лица или фирми. Когато  не са спазени условията за инсталация, експлоатация, съхранение и транспорт на закупената стока. При причинени повреди от  неправилно боравене, неправилна и ненавременна профилактика, претоварване, механични повреди, сътресение, удар, въздействие на температура, влага или други фактори извън допустимите граници, прах, предмети, растения, животни и др. При токови удари, гръмотевици, наводнения, пожари и всякъкви други външни въздействия извън контрола на Производителя, Доставчика или ПРОДАВАЧА. При използване на стоката не по предназначение, както и използването на машините и стоките противно на указанията на ПРОДАВАЧА и ръководството за употреба. При работа с нестандартна захранваща електрическа мрежа, или с други неподходящи нестандартни устройства, или с нестандартна кабелна мрежа, неподхоящи консумативи и др. Неподходящи начини на употреба. При неправилно извършени настройки от страна на потребителя, вследствие на които се е влошило качеството на работа на оборудването.


13. Фактури: - Фактури могат да бъдат издавани:

- в брой в настоящият месец на плащането.

- ПО БАНКА В СРОК ОТ 5 ДНИ НА ЛИЦЕТО НАРЕДИТЕЛ.